Версия за печат

BG-Искър

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Искър, област Плевен, община Искър, град Искър, ул. Георги Димитров № 38, За: Теменужка Василева, Бистра Минковска, Република България 5868, Искър, Тел.: 06516 2424, E-mail: iskar@atlantis.bg, Факс: 06516 2196

Място/места за контакт: Дирекции ОППИТО

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://iskarbg.nit.bg.

Адрес на профила на купувача: http://iskarbg.nit.bg/publichni-pokani/pp-0206.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Община Искър обявява настоящата обществена поръчка за изпълнение на целите си по обезпечаване с технически средства на извършваните регулярни дейности, както и за обновяване на остаряла и замяна на повредена техника. Доставка на компютърна и друга техника за нуждите на Общинска администрация Искър при следните самостоятелно обособени позиции: 1: Доставка на компютърна техника, включваща 1.1. Лазерно монохромно устройство 3 в 1; 2.1. Лаптоп; 3.1. Персонален компютър; 4.1. Дисплей – стойност; 2: Мултимедиен проектор с екран 3: Мрежово устройство за съхранение на данни (NAS) За детайлно запознаване вижте документацията за участие, Техническите спецификации за съответната обособена позиция, които са част от документацията и образците, публикувани на интернет адреса на общината. Доставката ще се осъществява гр. Искър, ул. „Георги Димитров” № 38. Всеки участник има право да представи само една оферта, за една или всички Обособени позиции, като следва да предложи обща предлагана цена за всички характеристики от Обособената позиция, за която участва.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30230000

Описание:

Компютърно оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общото количество на техниката е посочено в „Техническите спецификации“. Изпълнителят трябва да осигури гаранционна поддръжка на техниката за срока, посочен в „Техническите спецификации“.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8333 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Искър, ул. „Георги Димитров” № 38

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Устройствата да отговарят на всички стандарти в Република България относно техническа експлоатация, пожаро-безопасност, норми за безопасност, включване към електрическата мрежа. Устройствата да имат включена безплатна софтуерна поддръжка на системния софтуер (BIOS, firmware, драйвери и т.н.) в рамките на жизнения им цикъл. Тази поддръжка да е свободно достъпна от Web сайта на производителя (Web сайтът да поддържа версия на един или повече езици на ЕС, сред които английски език). Всички предложени устройства да имат осигурена безплатна гаранционна поддръжка на мястото на експлоатация за периода посочен в техническите спецификации по-долу. Срок на реакция до 24 часа. Да бъдат посочени условията за гаранционно и след гаранционно поддържане. Към устройствата да има комплектована подробна документация (на хартиен или електронен носител) включваща както описание на хардуерната функционалност, така и документация на софтуера, включен към съответното устройство. Предлаганите компютърни системи и монитори да имат степен на защита и ниско ниво на електромагнитни излъчвания, доказани със съответни документи, които да бъдат приложени. Всички предложени устройства да са нови, неупотребявани и да фигурират в актуалната производствена листа на съответния производител. Предлаганата техника да се съпровожда от СD/DVD носители, необходими за възстановяване на системата (драйвери) и хардуерна диагностика. Всички предложени устройства да са комплектовани с необходимия хардуер, модули, кабели, софтуер, лицензи и др., така че да са работоспособни и да изпълняват функциите, заложени в спецификацията. Ако се окаже, че устройство не може да изпълнява дадена функция поради недостиг или липса на хардуерен модул, софтуер или лиценз, то съответните елементи трябва да бъдат доставени безплатно. Към предложението да са представени копия от техническите каталози/брошури на производителя на български или английски език и при възможност връзки към Интернет страници, където може да се получи техническа информация за предложените модели. От тези материали трябва да се виждат в явен вид основните технически параметри, по които даденото устройство съответства на заложените технически спецификации.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията съдържа: 1. Заповед 2. Публична покана 3. Документация за участие и Технически спецификации 4. Задължителни образци 5. Образец на Техническо предложение 6. Образец на Ценово предложение 7. Проект на договор Община Искър предоставя пълен свободен достъп по електронен път до документацията за участие в процедурата, която може да бъде намерена и получена/изтеглена/ от интернет адреса на Възложителя: http://iskarbg.com – Раздел „Профил на купувача”:http://iskarbg.nit.bg/publichni-pokani/pp-0206 . Със свободното изтегляне на документацията от профила на купувача, заинтересованите лица приемат условието сами да се запознават от същото място за публикувани от Възложителя писмени разяснения, отговори на постъпили евентуални запитвания и протокола от работата на комисията за получаването, разглеждането, оценката на офертите и класирането на участниците. Обменът на информация между Възложителя и заинтересованите лица/участниците, е в писмен вид, на български език, и се извършва чрез:а) връчване лично срещу подпис или б) по пощата или по куриер - чрез препоръчано писмо с обратна разписка, изпратено на посочения от заинтересованото лице/участник адрес;в) по ел. поща;г) чрез комбинация от тези средства. Офертата следва да отговаря на чл. 101в от ЗОП и да съдържа срок на валидностне по-кратък от 90 календарни дни, считано от датата, определена за краен срок за получаване на офертите. Освен документите, посочени в техническото задание, офертите следва да се представят и декларация по образец, публикуван на адреса на профила на купувача. Оферти, подадени по пощата или чрез куриер, следва да бъдат получени до изтичане на крайния срок. Оферти могат да се подават до 15.04.2015 г. до 17:00 часа в деловодството на Община Искър. Постъпилите оферти да бъдат отворени на 16.04.2015 год. от 13.30 ч. в Заседателната зала на Община Искър. Разглеждането, оценката и класирането на офертите да се извърши от комисия. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на община Искър.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/04/2015